emtech digital applications, συστήματα ασφαλείας, τηλεφωνικά κέντρα, δοριφορικές επίγειες κεραίες, πυρανίχνευση, κάμερες, θυροτηλεόραση, acces control, Ρέθυμνο
Ελληνικά | English
emtech digital applications, συστήματα ασφαλείας, Ρέθυμνο, τηλεφωνικά κέντρα, δοριφορικές επίγειες κεραίες, πυρανίχνευση, κάμερες, θυροτηλεόραση, acces control, Ρέθυμνο
You need to upgrade your Flash Player.
Συστήματα Ασφαλέιας Τηλεφωνικά Κέντρα Συστή/τα Παρακολούθησης Πυρανίχνευση Δορ/κές & Επίγειες Κεραίες
emtech Συστήματα Ασφαλέιας Ρέθυμνο emtech Τηλεφωνικά Κέντρα Ρέθυμνο emtech Ρέθυμνο Συστήματα Παρακολούθησης emtech Ρέθυμνο Πυρανίχνευση emtech Δορυφορικές & Επίγειες Κεραίες, Ρέθυμνο


emtech digital applications, προσφορές, εκπτώσεις, Ρέθυμνο

Genius

Λευκό μόνιτορ 4’’ με τη δυνατότητα επιλογής ασπρόμαυρη ή εγχρωμη (LCD) οθόνη.
Το Genius έχει 3 πλήκτρα, ανοίγματος πόρτας, κλήση εικόνας και ένα βοθητικό, επίσης δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας και ρύθμιση έντασης με 3 διαφορετικές θέσεις.
Είτε τοποθετηθει στον τοίχο ή τοποθετηθεί στο γραφείο, δουλεύει με όλους τους τύπους συστημάτων.
Χάρη στον κομψό σχεδιασμό του, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους των χώρων.

>>>


Bravo

Το Bravo είναι το εσωτερικό μόνιτορ της COMELIT με απλό και κομψό σχεδιασμό έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους των σπιτιών. Κάθε λεπτομέρεια έχει δημιουργηθεί για να εξασφαλίσει την κομψότητα, τη λειτουργικότητα και την απλή διαχείριση.

Τα πλήκτρα χρώμιου, το λευκό γυαλιστερό χρώμα σε συνδυασμό με το αργυρό κάλυμμα, το χρώμα και το φινίρισμα σαν γυαλί, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που καθιστούν το Bravo αποκλειστικό σημείο αναφοράς στον τομέα του.
Η οθόνη (έγχρωμη ή ασπρόμαυρη) είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις αισθητικές και λειτουργικές απαιτήσεις. Είναι διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις:  με ακουστικό και ανοιχτής ακρόασης.

Η δυνατότητα αλλαγής στην πρόσωψη με εγχρωμα πρότυπα, επιτρέπουν την εξατομίκευση της οθόνης και την προσαρμογή της  σε όλα τα γούστα.

Στο BRAVO μπορούμε να επιλέξουμε, 7 διαφορετικούς ήχους  κλήσης, ρύθμιση έντασης κλήσης, ρύθμιση φωτεινότητας, ρύθμιση αντίθεσης, δυνατότητα ενδοεποικινωνίας με άλλα μονιτορ ή θυροτηλέφωνα, αυτόκληση και 4 επιπλέον πλήκτρα για αυτοματισμούς (άνοιγμα δέυτερης πόρτας, φώτα κήπου κ.α.)

>>>


Diva

Η  comelit  δημιουργεί  την εσωτερική μονάδα DIVA και φέρνει την επανασταση στο χώρο μέσα από το σχέδιασμο, τα υλικα που χρησιμοποιουνται και τις λειτουργίες του.

Κατασκευασμένη με επένδυση αλουμινίου, τεχνολογία Hands-free, το DIVA μπορεί να μετασχηματιστεί γρήγορα σε έκδοση γραφείου με μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη βάση.

Η Diva έχει μια υψηλής ανάλυσης 3,5 "LCD οθόνη, η απουσία ενός ακουστικού κάνει τη χρήση εξαιρετικά εύκολη και βολική, υπάρχει πλήκτρο με το οποίο  να αποκλείονται προσωρινά  οι κλήσεις(κατά τη διάρκεια της νύχτας ή τα σαββατοκύριακα), πλήκτρο ομιλίας που παρέχεται με μια ένδειξη LED, πλήκτρο για άνοιγμα πόρτας και 3 ακόμα για βοηθιτικές χρήσεις.

>>>


Maestro

Η καινοτόμος οθόνη Maestro είναι το τέλειο παντρεμα του στυλ και της λειτουργικότητας. Μια λύση για το σύγχρονο τρόπο ζωής, το οποίο διαθέτει εξαιρετική πρακτικότητα και κομψότητα. Μορφή, ύφος και χαρακτήρα.

Η Comelit για  να δώσει συγκεκριμένη έκφραση στην υψηλή τεχνική και ποιότητα, σχεδίασε ένα μονιτορ όπου κάθε λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπόψη, ιδανικό για κάθε φουτουριστικό πλαίσιο. Βραβευμένες στην τελαυταια Ιnnovation and Design Award 2007, η  Maestro επινοήθηκε για να εκφράσει τη ζωτικότητα, τη γοητεία και το κύρος του μητροπολιτικού τρόπου ζωής.

>>>


Planux

Το Planux φερνει την επανάσταση στη κατηγορία των θυροτηλεοράσεων τόσο ως προς τη μορφή και τις επιδόσεις αλλα και χάρη στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν απίστευτη ευελιξία, τη μέγιστη ευκολία χρήσης και "ευαίσθητο άγγιγμα" της οθόνης.

Αυτά έρχονται σε μια αποκλειστική, πρωτότυπη μορφή που προέρχονται από την έρευνα και τη δημιουργικότητα της Comelit, η οποία ελαχιστοποιεί τις συνολικές διαστάσεις και μεγιστοποιεί την κομψότητα και πρακτικότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα στολίδι της αρχιτεκτονικής σύλληψης, διαθέσιμα σε μια ποικιλία μοντέρνων χρωμάτων, το οποίο μπορείτε να αλλάξετε όποτε θέλετε.

>>>

Εmtech, Χαλκιαδάκης - Κουκάκης
Σταμαθιουδάκη 31, Ρέθυμνο 74100
Τηλέφωνο: 28310 54510

Κιν.: 6972249972 Χαλκιαδάκης Μ.
Κιν.: 6973344440 Κουκάκης Μ.

E-mail: info@emtech.com.gr

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο,
παρακαλούμε συμπληρώστε το e-mail σας.
Email:

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες